Zdravo,

Moje ime je Svetlana Plazinić Katsimpa ja sam Relax Kids trener za prostor Balkana - majka predivne devojčice Evgenije od 9. godina. Po profesiji sam profesor informatike. Radila sam u osnovnoj i srednjoj školi. Bila sam odbojkaški trener u Čačku i na ovde na Santoriniju.

U svom dugogodišnjem radu sa decom, primetila sam da deca nemaju poverenja u sebe i da sve manje imaju koncentracije. Imam osećaj kao da ubrzani način života briše tu unutrašnju radost kod dece. Pokušala sam da nađem program koji bi vratio radost u srce dece, koji bi kroz igru i zabavu učio decu da razviju osećaj samopouzdanja, da se osjećaju srećno i smireno.

A onda sam 2013. godine našla program Relak Kids-a. 2014. god sam završila obuku i postala jedan od 12 Trenera u Svetu za obuku trenera Relax Kids programa za prostor Balkana. Sada mogu reći, nakon 5 godine rada sa decom, i sa trenerima širom Balkan-a, ovo je jedan od najboljih programa za rad sa decom, program koji pomaže deci da kroz igru i zabavu razviju osećaj samopouzdanja, sreće, da nauče da smanje stress, da razviju osećaj zadovoljstva i da sami sebe umire. Relax Kids program im pomaže da nauče alate koji će im sutra u životu pomoći da budu mentalno snažniji.

Kao trener Relak Kids programa, dobila sam veliku želju da proširim ovaj divni program posebno na Balkanu - gde su deca u posljednjih 20 godina odrastala u teškom okruženju, prošavši rat, promenu mesta življenja, strah, gubitak najbližih. Moja želja se ostvarila, zahvaljujući kvalitetu programa, ovaj divni program se sada širi na Balkan. Kao trener programa Relak Kids, moja želja je da se ovaj program uvede u škole i vrtiće, baš kao što ga je Engleska razvila. Najbolji deo ovog posla, za mene je osmeh i zadovoljstvo sreće i smirenosti na licima dece.

Zaista volim ovaj posao.


 

Imate pitanja

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da se raspitate o programu Relax Kids, kontaktirajte nas.