Relax Kids Trening

Da li želite da učite decu opuštanju i svesnoj pažnji? Prijavite se na Relax Kids Training i uživajte u 2 magična dana u kojima ćete naučiti sve o jedinstvenom 7-step programu Relax Kids-a.

 Obuka traje 2 dana i to 2 intenzivna dana u kojima se objašnjava celi koncept Relax Kids–a koji se zasniva na 7 koraka.Prvog dana obrađujemo jedinstveni Relax Kids program veoma opširno. Svi koraci su objašnjeni u priručniku i mi radimo sve vežbe koje idu uz te korake. Takođe ćete naučiti kako sastaviti plan lekcija – radionica.


Drugi dan počinjemo predstavljanjem probne radionice koju ste sastavili dan ranije. Na taj način ćete doživeti praktično kako izgleda stvaranje i predstavljanje plana poučavanja Relax Kids-a.

Takođe ćemo razgovarati o tome kako možete predstaviti radionice i različitim starosnim grupama. Dobićete planove radionica za različite starosne grupe. Razgovaraćemo o nizu praktičnih problema sa kojima se možete susresti prilikom započinjanja radionica Relax Kids-a .Cena dvodnevnog treninga Relax Kids

Evro899

U cenu treninga je uključeno:

- Priručnik koji sadrži sve informacije za sastavljanje vaših planova radionica i objašnjenje svih vežbi, igara i ideja koje možete obraditi u vašoj temi za vaše radionice

- Nastavni paket za Little Stars – Male Zvezdice mališanima i predškolcima

- Nastavni paket za radionice Chill Skills – Kako ohladiti tinejdžera
- Kurikulum za davanje relaksacijskih sesija roditeljima

- Relax Kids paket proizvoda uključujući knjige i setove kartica

- Različiti tematski paketi koji sadrže gotove planove lekcija i druge dodatke koji se mogu sastojati od raznih zanimljivih igrica, muzike, bojanki i flajera u određenoj temi.